luni, 31 octombrie 2016

Trei obiceiuri noi in noiembrie + Update

Luna trecută am început o nouă serie de articole prin care vreau să vă povestesc și vouă despre obiceiurile noi pe care îmi doresc să le adopt. Pentru octombrie am avut patru, așa că hai să le luăm pe rând și să vedem cum stă treaba, dacă am reușit sau nu. Iar mai apoi vă povestesc despre planurile mele pentru noiembrie.


1. Să merg la sală de cel puțin trei ori pe săptămână - o singură dată am mers la sală de trei ori pe săptămână, în rest am mers..de patru ori! De când mi-am făcut abonament la Unica parcă mi-a revenit și motivația și mi-am făcut programul în așa fel încât să mă duc cât mai des în timpul săptămânii.

2. Să gătesc și să îmi iau pachet la birou - obiectiv îndeplinit în proporție de 50%. Nu am reușit mereu să mă organizez să-mi gătesc, însă de multe ori am avut noroc cu mama, a avut ea grijă să-mi mai dea câte ceva pentru pachet. S-a simțit mult la buzunar, chiar am reușit să economisesc ceva bănuți în ultima lună și o pun pe seama faptului că n-am mai cumpărat zilnic mâncare la birou.

3. Să învăț în fiecare zi ceva nou - e evident că în fiecare zi învățăm ceva nou, însă eu îmi propusesem să fac asta într-o manieră mai organizată, să urmez cursuri sau tutoriale care să mă ajute în activitatea de la birou sau pentru blog. Deși am început bine, spre finalul lunii am cam abandonat obiceiul de a urmări zilnic câteva filmulețe din tutorialul ales. Totuși, nu mă las până nu îl termin!

4. Să postez mai des pe blog - obiectivul ăsta nu prea mi-a ieșit. Și din păcate n-am reușit să mă organizez mai deloc, luna asta am cam abandonat și blogul de călătorii, iar aici, pe Kind of Ira, am avut același număr de articole scrise ca în luna septembrie. Nu-i a bună!

Așadar, un singur obiectiv pe deplin îndeplinit. Nu-i nimic, o luăm de la capăt. Important e să perseverăm și să sperăm că viitor va fi mai bine (sperăm și acționăm!). Așa că, obiceiurile noi pe care mi le propun pentru noiembrie sunt:

1. Reorganizarea dietei

Deși m-am apucat de sport de mai bine de o lună, încă nu mi-am reorganizat și alimentația, așa că nu prea văd rezultate pe cântar. Astăzi voi face o listă cu ce am voie și ce n-am voie să mănânc, ce combinații să aleg și voi căuta câteva rețete de încercat de pe Pinterest (am aici un album dedicat mâncarurilor healthy și ușor de făcut). În principiu vreau să mă întrept către mâncare sănătoasă care nu necesită mult timp pentru preparare, vreau să renunț la dulciuri, pâine și făinoase. 

2. Să citesc mai mult

Am vreo patru sau cinci cărți începute în momentul de față. Din domenii diferite, deci nu mă deranjează că sunt multe. Mă deranjează însă că wishlistul meu crește considerabil și că nu prea apuc să citesc. Imi dedic timp pentru citit în metrou, însă în ultima vreme a fost cam aglomerat sau s-a întâmplat mai mereu să mă întâlnesc cu cineva, așa că trebuie să găsesc și alte locuri sau momente din zi în care să citesc. Mai exact, să-mi fac timp pentru asta (în loc să stau prea mult pe Facebook, de exemplu).

3. Să fiu mai activă pe paginile de Facebook

Adică pe Kind of Ira și Călătorește cu Ira. Dacă tot nu reușesc să postez pe blog atât de mult cât mi-aș dori, mi-ar plăcea să fiu totuși mai activă pe Facebook. Îmi ia mai puțin timp și îmi place să interacționez cu voi. Ce v-ar plăcea să postez mai mult? Oferte, sfaturi, poze?Voi ce obiceiuri noi ați adoptat în ultima vreme? Sau ce v-ar placea să schimbați, să integrați în viața de zi cu zi?

6 comments:

 1. Hey :* Mie mi-ar placea sa vad oferte plus tips and tricks legate de make-up si beauty in general.

  RăspundețiȘtergere
 2. Te-ai descurcat destul de bine cu ce ți-ai propus, totuși. Baftă și pentru noiembrie! :D

  RăspundețiȘtergere
 3. E buba ideea de reorganizare constanta și când sunt atinse obiectivele poate fi chiar motivant! Succes mai departe
  ANITA, glamup doll

  RăspundețiȘtergere

Share

 

kind of Ira.. Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review