marți, 27 decembrie 2016

Beauty Swap by Beauty Barometer #6

Am rămas puțin în urmă, însă nu puteam să nu vă povestesc despre cel mai drăguț eveniment la care am participat luna aceasta: Beauty Swap by Beauty Barometer, ajuns deja la a 6-a ediție.

Beauty Swap este un concept creat de Ana Maria (Beauty Barometer), prin care reunește bloggerițe din zona de beauty pentru a face schimb de cosmetice (noi sau vechi), dar și pentru a socializa și a se cunoaște mai bine.

Ediția din ianuarie a avut loc la ceainăria Infinitea, un loc tare cozy și relaxant, din carierul Cotroceni, în care poți savura în liniște un ceai sau o limonadă. Decorul de Craciun mi s-a părut extrem de frumos și parcă m-a făcut să intru în atmosfera de sărbătoare încă de pe 12 decembrie, când a avut loc evenimentul.
Am petrecut trei ore frumoase alături de fete dragi, am mâncat biscuiți cu cereale și am băut ceai de fructe, am făcut schimb de cosmetice, am vorbit despre blogging și Youtube, ne-am spus ofurile despre Poșta Română sau Elefant...Marionnaud a fost sponsorul evenimentului, așa că am avut ocazia să cunosc îndeaproape și o parte din produsele lor de makeup, cu care nu sunt foarte familiarizată: palete super colorate, oje sclipicioase și iluminatoare de corp fancy.În concluzie, a fost o seară super-reușită și îi mulțumesc Anei pentru invitație! Iată și cu ce produse m-am întors acasă:
*O parte din poze au fost făcute de Irina

9 comments:

 1. Sunt tare curioasă ție cum ți se pare demachiantul ăla de la Garnier. :D

  RăspundețiȘtergere
 2. Am Iconic 3 si e faina! Micelara aceasta nu am testat-o inca, dar sper sa imi placa!

  RăspundețiȘtergere
 3. Ce de bunatati....si ce-mi place ca toate ati pus in poze fulguletzul, e cadou de la mine <3, pup <3

  RăspundețiȘtergere
 4. Trecand peste produsele primite si vazute, pozele sunt absolut minunate .Mi-au placut mult <3

  RăspundețiȘtergere
 5. Imi plac intalnirile voastre periodice. Sa le faceti in continuare.

  RăspundețiȘtergere
 6. Imi plac intalnirile voastre periodice. Sa le faceti in continuare.

  RăspundețiȘtergere
 7. Ahh, ce-mi place paleta, sunt fix culorile pe care le-aș purta eu! :D Îmi plac mult și pensulele care sunt într-o poză. :D Mi se pare super drăguț că vă întâlniți, felicitări! >:D<

  RăspundețiȘtergere
 8. Really good work there. Informative and helpful. Appreciate it. But might be looking for ERP Software Developer in New York

  RăspundețiȘtergere

Share

 

kind of Ira.. Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review