joi, 8 decembrie 2016

Colectiile de Craciun de la Yves Rocher

În fiecare an sunt două lucruri pe care le aştept cu nerăbdare la început de decembrie: luminiţele din oraş şi colecţiile de Crăciun de la Yves Rocher! Nu ştiu cum au făcut, însă în ultimii doi, trei ani, cei de la Yves Rocher au reuşit să obţină cele mai delicioase şi interesante arome pentru produsele lor în ediţie specială.

Astăzi vreau să  vă vorbesc despre aromele de care ne putem bucura în această iarnă. Noi, sau cei dragi, pentru că produsele astea sunt numai bune de a fi strecurate sub brad!

Merişoare - Migdale

Mie îmi plac la nebunie merişoarele şi le mănânc destul de des, aşa că nu se putea să nu le prefer şi ca aromă într-un gel de duş, nu? Combinaţia cu migdale e una tare interesantă, dulceag-acrişoară aş spune. De culoarea roşie nu mai zic nimic, e o plăcere doar să privesc produsele astea frumos ordonate în baie!

Gama conţine gel de duş, balsam de buze, săpun lichid, cremă de corp şi cremă pentru mâini. Aici găsiţi tot setul, la 70 lei.Clementine picante

Nu ştiu cum pot fi clementinele picante, însă ştiu că gama asta miroase extraordinar de bine. A iarnă, a Craciun, a seri petrecute cu familia. Ce-ar fi să păstrăm momentele dragi alături, într-un tub de cremă? Şi să ne amintim de ele de fiecare dată când ne hidratăm mâinile la birou?
Gama conţine gel de duş normal şi exfoliant, balsam de buze, lapte de corp, cremă de mâini şi săpun lichid. Setul poate fi cumpărat de aici, cu 90 lei, însă produsele se găsesc şi individual, la preţuri începând cu 10 lei.


Pere - cacao

O combinaţie de ingrediente asemănătoare s-a regăsit şi anul trecut în colecţia de Crăciun şi mă bucur că cei de la Yves Rocher o folosesc din nou, pentru că mi se pare una inedită şi interesantă. Perfectă pentru sezoul rece şi pentru cei care adoră aromele gurmande. 
În gamă regăsim gel de duş, săpun lichid, balsam de buze, loţiune de corp şi cremă pentru mâini. Setul costă 70 lei, aici.


Dacă eu n-am reuşit să vă conving că TREBUIE să luaţi măcar un singur produs din ficare gamă, atunci vă recomand să mergeţi în magazin să le mirosiţi. Cu siguranţă veţi înţelege de ce îmi plac atât de mult!


4 comments:

Share

 

kind of Ira.. Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review