marți, 10 ianuarie 2017

5 motive sa-ti faci un abonament la Unica Sport

Cate dintre voi și-au propus să dea jos câteva kilograme anul acesta? Eu n-am mai făcut liste cu rezoluţii, aş vrea să "go with the flow" în următoarea perioadă, însă asta nu înseamnă că renunţ la obiceiurile bune căpătate pe parcursul anului trecut.
Din septembrie 2016 merg constant, de cel puţin trei ori pe săptămână, la sport. Şi asta pentru că în sfârşi am găsit mediul care îmi place şi în care mă simt bine. Este locul în care m-am dus cu zâmbetul pe buze, chiar şi pe 30 decembrie, când toată lumea era ocupată cu pregătiri pentru Revelion.Deşi am mai vorbit până acum despre Unica, în acest articol vreau să fac un fel de rezumat şi să vă ofer câteva motive pentru care merită să mergeţi să vă faceţi abonament acum, la început de an:1. Este o sală exclusiv feminină

Ştiu că pentru multe dintre noi mersul la sală este un impediment din pricina temerilor faţă de ceilalţi şi a felului în care suntem privite, mai ales de bărbaţi. Ei bine, la Unica întâlnim doar fete, de la colegele de suferinţă, până la antrenoare şi cele care se ocupă de management.
În plus, regimul alimentar şi antrenamentele se fac luând în considerare modificările hormonale pe care le suferă corpul nostru pe parcursul unei luni, ceea ce mi se pare destul de important.

2. Personalul extrem de amabil

La intrarea în recepţie sunt mereu întâmpinată de un zâmbet! Mai apoi, mă întâlnesc cu voia bună pe care o emană toate antrenoarele. Nu ştiu cum reuşesc, dar sunt mereu bine dispuse şi parcă mă fac şi pe mine să uit de griji, măcar pentru o oră. Pe parcusul antrenamentului ni se corectează postura şi ni se oferă alternative atunci când apar anumite dureri (de spate, de genunchi). La final am fost întrebată de fiecare dată dacă mă simt bine (pun asta şi pe seama faptului că mă înroşesc cam tare, iar fetele vor să se asigure că este totul ok).
Consider că acest lucru este cel mai important şi pentru mine a fost mereu motivul pentru care am devenit fidelă unei anumite săli de sport.

3. Curăţenia

Sala s-a deschis vara trecută, aşa că totul este încă aproape nou: mobilierul şi instrumentele utilizate în timpul antrenamentului (gantere, saltele, benzi elastice, etc.). La duşuri sau la toate domanele de la curăţenie are grijă ca totul să fie curat în permanenţă.4. Seminarii, cadouri şi oferte

Periodic la Unica se organizează seminarii gratuite de nutriţie, susţinute de Galina Tomaş, fondatoarea conceptului. În plus, mai mereu sunt oferte la abonamente. Odată cu primul abonament achiziţionat primim cadou şi o şedinţă de masaj, la alegere (am mai primit câte una şi drept cadou de Crăciun, s-a nimerit la fix!).


5. Orarul antrenamentelor

Un alt lucru foarte important pentru mine a fost faptul că pot veni oricând. Clasele se ţin din oră în oră, de la 7.30 am până la 8.30 pm aşa că nu trebuie să mă stresez să ajung la sală într-un singur interval orar. De obicei merg seara, însă atunci când nu pot, încerc să mă duc în pauza de prânz.


V-am convins? Pentru mai multe detalii despre preţuri şi tipuri de abonamente, vă recomand să intraţi aici, după cum spuneam preţurile pot fi diferite în funcţie de ofertă.

2 comments:

  1. Îmi plac lucrurile pe care le-ai punctat, sunt esențiale la o sală! Dacă sala e din București, n-am auzit de ea. Am fost la Viva Sport și o recomand cu mare drag.

    Îmi place tare mult cum ai aranjat articolul, acele inimioare se văd foarte drăguț! :D

    RăspundețiȘtergere

Share

 

kind of Ira.. Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review