miercuri, 29 martie 2017

Ultima comanda Elefant - produse pentru păr blond

De când mi-am vopsit părul blond am încercat să caut și produse de îngrijire speciale pentru această culoare. Îmi doream ceva care să hrănească mai bine firul de păr (care este mai deteriorat acum), așa că reducerea pe care au avut-o cei de la Elefant pentru produsele cosmetice (care apare constant, aproape săptămânal) m-a făcut să studiez puțin oferta.

Șampon și balsam TIGI Fashionista
Așa am descoperit setul Fashinista de la Tigi (aici), șampon și balsam la 750ml fiecare, la doar 69 lei! Am căutat pe amazon iar prețul era mult mai mare, iar după ce am mai citit câteva review-uri pozitive le-am adăugat direct în coș!

După ce am făcut un mic calcul mi-am dat seama că doar 750ml de șampon din comerț ar costa cam 70 lei, însă eu la banii ăștia mi-am luat și șampon și balsam, profesionale.

Ambele produse vin în ambalaje imense cu un design interesant, mov închis cu inserții metalice. Se dozează puțin greu din pricina mărimii, dar asta nu-i rău, ne lucrăm puțin bicepsul și tricepsul!

Atât șamponul, cât și balsamul nu conțin sulfați și sunt special destinate părului blond, având culoarea mov care neutralizează galbenul intens oferit de vopseaua blondă.

Șamponul este mov metalizat și are o consistență normală, nu e nici gros, nici subțire. Face destul de multă spumă, iar ceea ce îmi place la el este faptul că nu-mi încurcă foarte rău părul. Încerc de fiecare dată să-l țin cât mai mult pe păr, ei spun că până la 10 minute, dar nu prea reușesc. Asta ar ajuta în oferirea unei nuanțe reci părului cu nuanțe calde.

Balsamul este mai puțin colorat decât șamponul și îmi place că-mi descurcă părul, mi-l lasă moale și hidratat. Pe el îl țin cam 5 minute de fiecare dată, timp în care mă ocup de exfolierea corpului.

Balsam Natural World


În comandă am mai avut și un balsam cu ulei de argan de la Natural World. Tot o sticlă mare, de 500ml, care a costat 15 lei (aici). Nu e cel mai bun balsam din lume pentru un păr deteriorat și care se încurcă rău, însă dacă în general nu aveți astfel de probleme poate fi o opțiune bună. Miroase plăcut și se aplică ușor.


În concluzie pot spune că recomand cu mare drag setul TIGI Fashionista pentru păr blond. 

Comanda Elefant mi-a ajuns în două zile, la punctul la care am ales să mi se facă livrarea, astfel transportul a fost gratuit.

1 comments:

  1. si eu mi-am luat de pe elefant setul pentru par normal de la tigi si sunt foarte incantata!!si sticlele mele sunt cu acest tip de capac dar am cautat pe site si am gasit pompite dozatoare special pentru produsele tigi care vin fara.a costat 3 lei fiecare.
    acum e floare la ureche dozarea samponului si a balsamului!
    sa ne bucuram de ele :D !!

    RăspundețiȘtergere

Share

 

kind of Ira.. Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review