vineri, 9 iunie 2017

Notino - Tot ce ai nevoie pentru o coafura perfecta

De curând site-ul Aoro a trecut prin ceva schimbări, iar acum îl găsim sub denumirea de Aoro by Notino. Acest rebranding a venit și cu ceva beneficii pentru noi, cumpărătorii, printre care și o gamă mult mai variată de produse, garanția originalității (știu că s-a vorbit mult despre asta cândva, eu până acum nu am avut probleme) și prețuri accesibile.Pentru mine Aoro era de mult site-ul în care puteam găsi lucruri mai puțin întâlnite în România, la prețuri destul de bune. Mi-am luat de-a lungul timpului de la ei produse pentru păr, pentru machiaj și pentru ten și întotdeauna mi-a plăcut procesul: site ușor de utilizat, livrare rapidă și fără probleme.

În acest articol vreau să vă prezint setul ”Tot ce ai nevoie pentru o coafură perfectă”, care conține câteva produse de îngrijire, dar și accesorii pentru păr. Pentru fetele cu păr dificil ca al meu poate nu sunt suficiente aceste produse pentru o coafură ”perfectă”, însă mie mi se pare un kit numai bun de luat la drum. Știți cât de mult călătoresc, așa că am nevoie de produse bune pe care să le pot strecura ușor în bagaj.

Setul conține o perie de păr Dessata Original Bright (gen Tangle Teezer) în format mini, cu capac, un ulei de păr de la Matrix, un șampon uscat format travel size de la Batiste - varianta blush și trei elastice de păr Simonsen Hair Bobbles. Le folosesc constant de când le-am primit, așa că pot spune că sunt toate produse bune, dar mai ales utile:

  • Elasticele nu agață și își recapătă întotdeauna forma. De ceva timp am renuntat la cele clasice si le folosesc doar pe ele, mi se par mai utile și nici nu schimbă forma părului atunci când e strâns prea tare.
  • Peria e super bună de utilizat atât pe părul ud, cât și pe cel uscat. Eu deja eram obișnuită cu Tangle Teezer, cea din set nu este chiar la fel de blândă cu părul și nici nu îl descurcă la fel de ușor, însă eu mă bucur de dimensiunea mai mică și de capac, care o fac numai bună de aruncat în bagaj.
  • Despre șamponul uscat Batiste am scris deja părerea mea aici. Mă bucur că am acum și varianta travel size, în călătorii evit spălările dese (nu-mi place să pierd timpul cu aranjatul și nici nu vreau să ocup mult spațiu în bagaj cu șampon + balsam + mască)
  • De uleiul de la Matrix eram cel mai curioasă, pentru că îmi doream de mult să-l încerc. Îmi place că e light, nu încarcă părul, dar hidratează vărfurile uscate. Are un miros plăcut, deloc puternic și se dozează ușor. Am încercat și altele mai bune, ce-i drept, cu un efect mai hidratant, însă la un preț mai mare, așa că merită încercat și acesta.
Setul vine împachetat tare frumos într-o cutie neagră, elegantă, așa că dacă aveți de gând să-l faceți cadou, e o idee tare bună. Prețul este de 69 lei. Daca aveți nevoie și de alte produse de hairstyling pentru o coafură într-adevăr perfectă (eu de obicei folosesc și fixativ destul de des) puteți arunca un ochi pe site, sunt o groază de produse interesante la prețuri super-bune.

Voi v-ați comandat produse de pe Aoro? Ați găsit ceva interesant? Eu uneori pierd minute bune scotocind pe site și făcând diferite wishlist-uri. Chiar dacă nu cumpăr foarte des (momentan încerc să nu mai cumpăr decât strictul necesar în materie de beauty) îmi place să știu ce și unde găsesc.1 comments:

Share

 

kind of Ira.. Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review