sâmbătă, 25 noiembrie 2017

Produse noi de la Bottega Verde

Au trecut câteva luni bune de când n-am mai scris pe blog și vreau să vă spun că mi-a fost tare dor să o fac. Viața mi-a rezervat o groază de noutăți și provocări în ultima vreme, despre care o să vă povestesc la momentul potrivit, cel mai probabil pe blogul meu de travel Călătorește cu Ira. Pentru că da, toate se învârt în jurul călătoriilor, iar asta nu poate decât să mă bucure.

În ceea ce privește pasiunea mea pentru beauty, e încă prezentă, însă puțin diferită. Am devenit mult mai responsabilă și chiar am reușit să consum din produsele care își așteptau de mult rândul. Mi-am dat seama că am enorm de multe produse de machiaj, așa că am donat o parte dintre ele, iar pe celelalte le folosesc prin rotație și n-am mai cumpărat nimic nou de foarte mult timp.În acest articol vreau să vă povestesc puțin despre ultima comandă plasată pe www.bottegaverde.ro, care a decurs foarte bine, ca de fiecare dată. Îmi doream să încerc produsele lor pentru ten, așa că am ales un set cu acid hialuronic, alături de care am mai pus în coș chestiuțe pentru unghii și un săpun lichid cu vanilie neagră. Cadou am primit un săpun solid tot cu vanilie neagră, pentru că fiecare comandă vine însoțită și de un mic cadou, la alegere dintre patru variante disponibile.


Set pentru ten Ialuron plus

Setul conține cremă de față pentru zi (10 ml), cremă de față pentru noapte (10ml), cremă pentru ochi (5ml) și un tub cu acid hialuronic (10 ml). Cantitățile nu sunt mari, însă suficiente cât să-ți faci o părere despre produs. Iar pentru mine sunt perfecte de pus în bagajul de mână, în călătorii!Îmi plac toate patru și le folosesc cu drag de când le-am primit. Cremele au o textură plăcută, miros finuț și se absorb imediat în piele, oferindu-i hidratarea de care are nevoie în această perioadă. 

Acidul hialuronic este de fapt un gel extrem de lichid care se absoarbe imediat. Încă nu am observat efecte notabile, însă sunt convinsă că acestea au nevoie de mai mult timp să fie vizibile.
Setul costă 45 lei și poate fi găsit aici.
Soluție pentru înmuierea unghiilor

Fetelor, vă spun sincer că această soluție este salvatoare pentru mine în multe situații. Să vă explic puțin contextul: eu am unghiile de la picioare crescute în carne, iar pedichiura pentru mine presupune un adevărat ritual, care începe cu 15-20 minute de stat cu picioarele în apă caldă. Nu pare cine știe ce, însă când sunt pe drumuri nu am mereu unde și când să fac asta! Această soluție promite să înmoaie unghiile făcându-le astfel ușor de tăiat. Pe ambalaj scrie că trebuie aplicată de cel puțin două ori în ziua cu pricina, însă evident că eu n-am făcut asta. Ar fi culmea să mă descalț la serviciu și să-mi aplic soluție pe unghii. Evident că aș putea face asta discret, la baie, dar cine o face?

Am aplicat așadar soluția de 2,3 ori chiar înainte să încep să-mi tai unghiile și a funcționat perfect! Pentru mine chiar este un produs util pe care îl recomand cu drag celor car sunt în aceeași situație.Săpun lichid/solid cu vanilie neagră

Dintre toate aromele încercate de la Bottega Verde, vanilia neagră nu este chiar preferata mea, însă asta ține de gusturi. Are un miros vanilat, dar puternic, ușor greoi pentru nasul meu iubitor de parfumuri fresh. Însă sunt convinsă că multe dintre voi l-ați iubi! Produsele sunt foarte bune, eu de multe ori folosesc săpunurile solide de la Bottega Verde la duș (tot în vacanțe, un fel de 2 în 1, pentru a nu căra o mie de produse în bagaj) și nu mi se pare că ar usca deloc pielea. Le recomand, așadar, cu drag.
Voi ați încercat produse Bottega Verde? Dacă da, ce?

1 comments:

Share

 

kind of Ira.. Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review