About me

0 comments
Numele meu este Ira, bine ați venit pe blogul meu!

Îmi doresc ca acesta să fie un loc în care să găsiți informațiile de care aveți nevoie, să vorbim despre pasiuni comune și să ne bucurăm de momentele frumoase.

Să vă spun câte ceva despre mine:
Încă de când eram mică îmi plăcea mult să scriu, iar de pe la 14-15 ani am început să fiu pasionată de beauty, am experimentat cu produsele de make-up și vopselele de păr și am fost puțin nonconformistă, mai ales la acea vreme. Acum m-am mai ”temperat”, însă îmi place la fel de mult să am grijă de corpul, părul și tenul meu și sunt curioasă să încerc tot ce este nou.

Astfel am creat acest blog, în care îmi doresc să împart cu voi gânduri și experiențe legate de domeniul atât de vast și interesant de beauty.

O altă pasiune de-a mea o reprezintă călătoriile, așa că vă invit pe pagina Ira and the rest of the world, pentru a descoperi locuri frumoase și poate vă voi ajuta să vă alegeți următoarea destinație pentru concediu.

În tabelul de mai jos găsiți câteva detalii legate de părul și tenul meu, pentru a ști din ce perspectivă fac review-uri pentru produsele pe care le folosesc.


Păr
  • Lungime: mediu
  • Ondulat/cret, daca il las sa se usuce natural
  • Styling: De cele mai multe ori placa de îndreptat, uneori peria rotativă
  • Pentru mai multe detalii și poze intrați aici
Ten
  • Este mixt: gras și cu tendințe acneice în zona T, uscat pe pomeți
  • Am scris mai multe despre tenul meu aici'

Pentru sugestii, comentarii sau dacă aveți ceva să-mi comunicați, îmi puteți scrie la adresa dragan.irina.alexandra@gmail.com sau mă găsiți pe canalele de socializare din pagina de Contact.

Share

 

kind of Ira.. Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review